Placeholders logotyp, till startsidan

Jobba med it och teknik hos oss

Ett mer uppkopplat samhälle skapar möjligheter, men det ökar även sårbarheterna. Hoten på cyberarenan är föränderliga och komplexa och vi kan inte ta någonting för givet. Säkerhetspolisens it- och teknikverksamhet behöver därför fler kollegor med rätt kompetens för att fortsätta hålla Sverige säkert.

För ökad kvalitet och bättre resultat

De tekniska förmågorna är avgörande för att vi på Säkerhetspolisen ska kunna lösa vårt uppdrag. Vi förstärker och utvecklar den tekniska verksamheten ständigt och söker en bredd av kompetenser inom it- och teknikområdet. Här blir du en viktig del i arbetet att säkra framtiden för demokratin. Det är ofta komplexa utmaningar vi ställs inför som kräver att vi samarbetar och lär av varandra. Genom att nyttja din och dina kollegors kompetens och dra fördel av teknikens möjligheter så skapar vi större handlingskraft i hela organisationen.

Vi söker dig som vill bidra till ett säkrare Sverige.

Senast ändrad

 2 maj 2024

Jobba här

Dela denna artikel

Placeholderlogotyp

Säkerhetspolisen avvärjer hot mot Sveriges säkerhet och mot medborgarnas fri- och rättigheter. Vårt uppdrag är att säkra framtiden för demokratin.

Sociala medier

Följ Säkerhetspolisen i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och LinkedIn

Tipsa oss

Har du sett eller hört något som Säkerhetspolisen kan ha nytta av i arbetet för att skydda Sverige?

Till tipssidan

Telefon: 010-568 70 00

Om kakor på webbplatsen

På denna webbplats används endast nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera. Genom att klicka på "Jag förstår" sätts också en kaka för att fortsätta hålla meddelandet stängt.

Läs mer om kakor